Pagina wordt geladen ...
Bel ons op 0528 26 26 83

Maaltijdservice Drent

Alle dagen van de week bereidt onze eigen kok een heerlijke maaltijd en iedere week zijn er negen nieuwe menu’s verkrijgbaar. Daarnaast worden de maaltijden op een vast moment bij u thuis bezorgd wanneer het u uitkomt. Wanneer u er zelf niet aan toe komt om te koken of het lukt simpelweg niet meer, met onze maaltijden heeft u in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel! Iedere maaltijd is eenvoudig te bereiden in de magnetron.   

gril

Bezorgservice

De bezorging van de maaltijden wordt door enthousiaste vrijwilligers geregeld. Zij staan voor u klaar op dinsdag en vrijdag tussen 09:00 en 12:00. De bestellijst van uw maaltijden wordt elke week bij de eerste levering meegegeven, en bij de tweede levering geeft u deze weer ingevuld mee. Zo bent u weer zeker van een heerlijke maaltijd. Onze vrijwilligers zijn altijd bereid om u te helpen bij het invullen van de bestellijst. 

 

Keurslagerij Drent

Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een stukje vlees, de fijnste vleeswaren of de lekkerste specialiteiten. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. onze passie voor het slagersvak is te zien en dat proef je zonder meer in onze producten. Neem ook eens een kijkje op de website van Keurslagerij Drent voor leuke acties, recepten en informatie over de specialiteiten. 

 

rolph1

 

 

Eerlijk
Vertrouwd
Lekker
sitemap | contact | Website door Webba