Pagina wordt geladen ...
Bel ons op 0528 26 26 83

Algemene Verordening Gegevensbescherming

 

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking gegaan. Om de maaltijden bij u te bezorgen slaan wij een aantal persoonsgegevens op waar wij zorgvuldig mee om moeten gaan. In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan. 

Mocht u na het lezen van deze privacyverklaring vragen hebben over de manier waarop Maaltijdservice Drent met uw gegevens omgaat neemt u dan gerust contact op!

Maaltijdservice Drent |  Het Haagje 36 |  7906 AA Hoogeveen  |  Telefoon: 0528-262683  |  KvK nr: 04009805  |  BTW nr: 1048.57.845.B01

 

Doel gegevens

Uw adresgegevens worden uitsluitend gebruikt door de bezorgers zodat zij weten waar de maaltijden bezorgd moeten worden. Persoonsgegevens zijn verder nodig voor het verwerken van bestellingen en het verzenden van facturen.

Ontvangers

De gegevens die Maaltijdservice Drent van u ontvangt worden beheerd in het systeem van FAK Nederland. Alleen het personeel van Keurslagerij Drent kan uw gegevens gebruiken wanneer zij bijvoorbeeld een vraag hebben naar aanleiding van uw bestelformulier. 

Opslag periode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Maaltijdservice Drent, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten. Op het moment dat u via de mail contact opneemt met Maaltijdservice Drent, dan worden de gegevens die u meestuurt, zoals uw naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard. 

Rechten

U heeft te allen tijden recht uw gegevens op te vragen die bij Maaltijdservice Drent vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Kloppen uw gegevens niet? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door Maaltijdservice Drent. U heeft ook recht op het wissen van gegevens. Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Maaltijdservice Drent zijn vastgelegd? Dan heeft u recht op het laten wissen van deze gegevens. Daarnaast heeft u recht op het indienen van een klacht. U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, wanneer u vindt dat Maaltijdservice Drent niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. 

Beveiliging

Maaltijdservice Drent neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongeweneste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Maaltijdservice Drent maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Aanpassing privacyverklaring

Maaltijdservice Drent behoudt het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

 

Eerlijk
Vertrouwd
Lekker
sitemap | contact | Website door Webba